Autor Sanitat
12 Febrer 2015 a 14:00

Manlleu ofereix un curs de reciclatge de Salvament i Socorrisme aquàtic

Destinat a titulats que han de fer renovacions biennals

Curs de reciclatge de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme // Imatge del web de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme

Curs de reciclatge de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme // Imatge del web de la Federació Catalana de SOS

La jornada de recilcatge està prevista pel dissabte dia 21 de març al matí i les inscripcions s’han de tramitar al web de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme abans del dia 14 de març.

El dissabte dia 21 de març es realitzarà el curs de reciclatge de Salvament i Socorrisme de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme a la Piscina municipal de Manlleu. Aquest curs va destinat a aquells titulats i titulades en Salvament i Socorrisme, ja sigui amb titulacions obtingudes a través de la Federació, Creu Roja o altres entitats que fessin aquesta formació, que necessiten tenir el reciclatge cada dos anys.

La inscripció al curs de reciclatge s’ha de fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme. Cal buscar en l’apartat de Formació i cursos de reciclatge, o bé linkar en aquesta mateixa notícia, imprimir i omplir el full d’inscripció.  Després cal enviar-lo juntament amb el resguard de pagament, a la Federació Catalana de SOS, per  correu electrònic: fcss.info@salvament.org fent constar la data del curs, 21 de març, i el lloc on es realitzarà: Piscina municipal de Manlleu.

 També cal imprimir el test de preguntes teòriques i presentar-lo contestat en el moment de fer el reciclatge.  Per a més informació podeu adreçar-vos a la Piscina Municipal de Manlleu,  Carretera de Roda, 1 durant el seu horari d’obertura, trucar al telèfon 938511355 o bé enviar un correu electrònic a esports@manlleu.cat

 La data límit d’inscripció és el divendres 13 de març.

 

Switch to mobile version