Autor Societat
18 Febrer 2015 a 14:00

Tot a punt pel Carnestoltes de Vic d’aquest dissabte

El rei del Carnestoltes donarà el tret de sortida a la cercavila

Cartell del Carnestoltes de Vic 2015

Cartell del Carnestoltes de Vic 2015

Dissabte se celebra un any més el Carnestoltes de Vic. A les 10 del matí, estan convocats tots els participants a la plaça Manel Carrasco i Formiguera. El rei Carnestoltes llegirà el manifest a dos quarts d’onze i donarà el tret de sortida a la cercavila. La rua recorrerà els carrers dels barris de l’Horta Vermella, l’Estadi i el Remei fins la Rambla Tarradelles, on es preveu que arribi aproximadament a les 12 del migdia. Per finalitzar la festa s’entregaran els premis, hi haurà ball i xocolata i coca per tothom.

El Carnestoltes de Vic, una festa adreçada a tots els públics, està organitzat per les Associacions de Veïns i Veïnes del Pla del Remei, la Serra de Sanferm, Plaça Moragas – Estadi, la Calla i l’Horta Vermella, i hi col·laboren diferents AMPA’s i entitats del lleure de la ciutat. Va néixer fa uns anys gràcies al Mijac de la Serra de Sanferm i s’ha consolidat com a festa popular.

Switch to mobile version