Autor Esports
2 Febrer 2015 a 14:30

Victòria ajustada del CTT Torelló davant el CTT Els Amics de Terrassa

Els osonencs, prop de l’objectiu de la fase d’ascens

Imatge d'arxiu del CTT Terrassa

Imatge d’arxiu del CTT Terrassa

Ahir al matí es va disputar a Terrassa el partit del grup 3 de 1ª Estatal que enfrontava el Club Tennis Taula Amics amb el Club Tennis Taula Torelló, que va acabar amb victòria visitant per un ajustat 4 a 3. Els osonencs comptaven amb Piella, un dels millors jugadors de la categoria, cosa que feia previsibles dues victòries en els parcials per part del tercer jugador del Torelló.

També va apuntar-se un punt individual Jordi Dot, el segon del Torelló, un rival també complicat, forçant a jugar els dobles, que malgrat que es preveien idonis per als terrassencs, donada la seva igualtat, no van tenir opcions i van acabar perdent per un clar 3 a 0.

Aquest partit era determinant per decidir els primers llocs de la classificaió, i gràcies a la victòria, el CTT Torelló ocupa la segona posició, fent un pas important per aconseguir l’objectiu de jugar per l’ascens de categoria.

Switch to mobile version