Autor Hockey patins
8 Març 2015 a 09:30

Patida classificació del CP Manlleu a la final de la Copa de la Reina

Les d’Anglada superen al Mataró a falta d’11 segons

CP Manlleu-CH Mataro

Vibrant partit de semifinals entre el Manlleu i el Mataró // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

CP MANLLEU 3-2 CH MATARÓ

Manlleu: Tosar, Nara, Castro, Casaramona, Font –cinc inicial- Ballesta (ps), Barcons, Vall, Pujadas i Burgaya

Mataró: Escalas; Soler, Fontdeglòria, Castellví, Piqué –cinc inicial- Arellano (ps), Manzanares i Canal

Gols: 0-1: Piqué (3′); 0-2: Castellví (penal, 6′); 1-2: Nara (14′); 2-2: Font (29′); 3-2: Font (39′)

Àrbitres: Burgos i De la Hera.

Una sorpresa encara més gran va planar sobre la pista del pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar ahir entre les 17 i les 18.30 h. Un gran CH Mataró va estar a punt d’eliminar al CP Manlleu de la Copa de la Reina i classificar-se per la final, la qual cosa els hi hagués donat l’oportunitat de competir pel títol per primer cop en la seva història. Al final, però, els pronòstics inicials es van acomplir (no sense èpica) i les osonenques tindran l’oportunitat de proclamar-se campiones després de la decepció de l’any passat.

La sortida del Mataró va ser força agressiva i a diferència del partit de quarts contra el Palau van buscar la porteria manlleuenca amb més insistència. Aquesta situació se li repetia a les noies de Ramon Anglada, doncs divendres ja van haver de refer-se a un Igualada amb molta empenta als primers minuts. La gran diferència, però, va ser que les d’Adam Puig van tenir més encert de cara a porteria que les de Harry Mota. Al minut 8 Xantal Piqué obria la llauna i tres minuts més tard Ona Castellví transformava un penal. Prèviament, Laura Vall n’havia fallat un que podia haver estat l’empat. Un inici somniat per les maresmenques.

Aquests primers minuts van desconcertar al Manlleu, però arran d’un temps mort demanat pel seu tècnic van reaccionar. Poc després del tall Nara López va desviar a gol un xut llunyà de Yolanda Font i les osonenques escurçaven distàncies. 54 minuts i un munt d’aturades després algú aconseguia perforar la porteria del Mataró. L’1-2 al descans deixava el matx molt obert de cara al segon temps.

Sobre la botzina

El gol de Nara López va donar vida al Manlleu, que semblava molt tocat arran dels dos gols del Mataró. Així va ser que la segona part va tenir color quatribarrat i les del Maresme van fer una passa enrera. La gran protagonista d’aquest segon temps va ser Yolanda Font, doncs seus van ser els gols de la remuntada. El primer, al minut 29, va fer que el domini osonenc fos total i l’atac i gol sobre la porteria d’Escalas ininterromput.I tant gran va ser la insistència del quadre d’Anglada que el gol de la victòria va arribar sobre la botzina, a 11 segons del final. La mateixa Font recollia una pilota morta dins l’àrea i marcava per certificar una classificació agònica i, de pas, bolcar un gerro d’aigua molt freda al rival.

Així doncs, el Manlleu serà a la final d’avui contra el Voltregà. Fa un any les manlleuenques van perdre el títol contra les de Sant Hipòlit i ara tenen l’oportunitat de venjar-se. El derbi osonenc servirà per tancar una competició en la que no s’han donat les sorpreses que si es van poder veure a la Copa del Rei, però que ha tingut moments de gran emoció igualment.

Switch to mobile version