Autor Societat
10 Març 2015 a 17:00

Arriba la segona edició de la Fira de la Coca i la Llonganissa de Prats de Lluçanès

A partir del pròxim dissabte 14 de març

Fira de la Coca i la Llonganissa de Prats de Lluçanès

Fira de la Coca i la Llonganissa de Prats de Lluçanès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Prats del Lluçanès

El pròxim dissabte 14 de març tindrà lloc la segona edició de la Fira de la Coca i la Llonganissa de Prats de Lluçanès. La Fira, organitzada per la Taula de Dinamització Econòmica, la Unió de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, té per objectiu promoure els productes locals d’artesania alimentària. En aquest sentit, el públic assistent trobarà parades de coca i llonganissa pels carrers del centre i podrà gaudir de tot tipus d’activitats.

El primer acte serà un conte i taller infantil, anomenat “Fem la Cocallonga”. Es tracta d’una activitat portada a terme per Lali Barenys i La Maleta del Lleure que tindrà lloc a partir de les 11 h.

Durant el dia s’oferiran dues degustacions culinàries a càrrec del Restaurant Cal Quico i Cal Baumer de Prats. La primera serà a la plaça Can Claus a les 11.30 h i la segona, a la plaça de l’Església a les 13 h. A més, els restaurants i establiments de menjars preparats, oferiran menús i plats especials. D’altra banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès regalarà degustacions gratuïtes a totes les persones que comprin als establiments adherits a l’associació.

Seguidament, a partir de les 16.30 h tindrà lloc una cercavila amb la participació dels Gegants i els Bastoners de Prats de Lluçanès. Aquesta, s’iniciarà al Passeig i recorrerà el centre del poble. Després, es farà un berenar de coca i llonganissa per 50 cèntims a la Plaça Nova, i Ferran Chacón, “Tkiki”, farà ballar a totes les persones assistents, amb el Ball de la Cocallonga.

A partir de les 19 h, a la Sala Cal Balch, tindrà lloc “La cuina de l’àvia” una visita teatralitzada per aquesta exposició que es podrà veure des del dissabte 14 de març fins al dijous 26 de març, en horari d’oficina.

I com en l’edició anterior, es durà a terme el segon concurs de fotografia Instagram de la Fira de la Coca i la Llonganissa en què les tres persones guanyadores, s’emportaran àpats i lots de coca i llonganissa locals.

Switch to mobile version