Autor Hockey patins
8 Març 2015 a 11:30

Bon empat del CP Vic a la pista del Liceo

Els quarts de final de la Champions es decidiran a la capital d’Osona

Imatge del partit del CP Vic // Extreta de la web de la Federació Espanyola de Patinatge

Imatge del partit del CP Vic // Extreta de la web de la Federació Espanyola de Patinatge

HC LICEO 2-2 CP VIC

El CP Vic torna de Galícia amb un gran resultat per afrontar a casa la tornada dels quarts de final de la Champions League d’hoquei patins. Empat a dos dels nois de Ferran Pujalte contra el conjunt corunyès en un encontre molt marcat per l’enfrontament de fa una setmana a la Copa del Rei. Després de 50 minuts molt equilibrats el matx es va resoldre amb un just empat que ho deixa tot molt obert de cara a la tornada.

L’esquadra gallega tenia ganes de revenja i ben aviat es va avançar gràcies a Jordi Bargalló. Era el minut 4 de partit i al 16 el gallec del Vic, Dava Torres, va empatar el matx. Amb l’1-1 va reprendre’s l’encontre al segon temps i de nou Bargalló va avançar als gallecs. El segon gol del Liceo, al minut 42, semblava definitiu, però a dos minuts de la botzina final va ser Torres de nou qui va igualar l’encontre.

Finalment, empat a dos i tot per decidir al pavelló municipal de Vic. La tornada, però, haurà d’esperar encara ja que està prevista pel dia 21 de març. Ara toca canviar el xip de nou i centrar-se en l’OK Lliga. Dimarts toca recuperar el partit d’aquest cap de setmana a la pista del Manlleu.

 

Switch to mobile version