Autor Societat
18 Març 2015 a 17:00

Detenen quatre persones a Torelló per entrar a robar en una empresa de la localitat

Van endur-se un maletí amb un ordinador portàtil

Mossos d'Esquadra // Foto: Sergi Colomer

Mossos d’Esquadra // Foto: Sergi Colomer

Entre el passat 27 de febrer i el 9 de març, els Mossos d’Esquadra van detenir una dona i dos homes, de 35, 25 i 19 anys, i un menor d’edat, tots ells veïns de Torelló, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Un grup de joves va entrar la passada matinada del 22 de febrer a una empresa de Torelló, d’on van sotstreure un maletí que contenia un ordinador portàtil i diversos accessoris, fet arran del qual els Mossos van iniciar una investigació, fins a arribar a esbrinar que un dels joves va forçar una finestra per tal d’accedir a l’interior, mentre que les persones que l’acompanyaven vigilaven des de fora.

Després de diverses indagacions, els mossos van identificar els presumptes lladres i en dies posteriors, van ser detinguts.

Switch to mobile version