Autor Bàsquet
16 Març 2015 a 12:00

Doble victòria aquesta jornada pel Formatges Betara Bàsquet Olost

En les categories de Júnior i Cadet Preferent

Inici del partit del Formatges Betara Bàsquet Olost contra el Jac Sants

Inici del partit del Formatges Betara Bàsquet Olost contra el Jac Sants // Imatge cedida pel Formatges Betara Bàsquet Olost

En la jornada d’aquest cap de setmana, el Júnior de Formatges Betara Bàsquet Olost jugava contra el Jac Sants, el darrer classificat després de la clara derrota a la pista del CB Hospitalet.

Els primers minuts de partit van mostrar un bon joc dels locals amb un parcial d’11 a 0 en tan sols cinc minuts. Un parcial que mostrava la seva superioritat tant interior com exterior, i que va acabar amb un contundent 18 a 4. A partir d’aquest moment, els locals van tenir una baixada molt important en la intensitat de la seva defensa, i va donar moltes concessions al Jac Sants que les va aprofitar fent un segon parcial de 17 a 17 punts.

A la represa, el Formatges Betara Bàsquet Olost, va tornar a sortir amb molta intensitat defensiva, fet que li va permetre sortir amb molta rapidesa al contracop i amb un bon joc amb el que van aconseguir fer un parcial de 17 a 8. En el darrer quart, els locals seguien molt intensos i van acabar sentenciant el partit fent 23 punts en front dels 14 dels visitants – amb un resultat final de 75 a 44 – que no van aconseguir derrotar el líder de la categoria.

En la categoria de Cadet Preferent, el conjunt olostenc sabia que per mantenir opcions de continuar lluitant per poder accedir a la final a 4 del campionat de Catalunya i sortir del final de la taula classificatòria passava havia de guanyar a la pista de l’Almeda.

Al principi, el Formatges Betara Bàsquet Olost va sortir molt concentrat però els locals, amb molta intensitat defensiva, no deixaven entrar còmodament en joc als visitants. No obstant això, el primer quart va acabar amb un 15 a 19 al marcador; i el segon quart, molt intens per part dels olostencs, els va permetre arribar al descans amb un 28 a 41.

A la tornada de la mitja part, els jugadors d’Almeda van fer un canvi defensiu que no els va sortir com esperaven, i va acabar permetent als visitants ampliar la distància en el marcador. D’aquesta manera, els darrers 10 minuts van ser de tràmit, ja que els olostencs van aconseguir mantenir la distància del 3r quart, i acabar el partit amb una victòria molt important – amb un resultat final de 61 a 78 – per a les aspiracions del Formatges Betara Bàsquest Olost.

Switch to mobile version