Autor Bàsquet
24 Març 2015 a 11:00

El Bàsquet Olost junior cau contra el Barça per una cistella

El partit amb els blaugranes va ser molt igualat

Basquet Olost

L’Olost va competir com a visitant a un alt nivell a la pisa del Barça // Imatge cedida pel Bàsquet Olost

FC BARCELONA 69-67 BÀSQUET OLOST

El junior del Bàsquet Olost va quedar-se molt a prop de donar una segona campanada a la lligueta de Preferent contra el Barça. Si a la pista osonenca els olostencs van humiliar els blaugranes amb una victòria per 23 punts el darrer cap de setmana va tocar assaborir l’amarga cara de la derrota. I no una derrota qualsevol, sino una molt ajustada per només una cistella de diferència (69-67).

Va ser un matx que, sobre tot, va tenir moltes alternatives. El Barça va sortir amb la lliçó apresa de l’últim encontre i ben aviat va imposar el seu joc i la seva superioritat per marxar al final el primer quart amb un 21-12 molt clar a favor. Però tot va canviar a partir del segon quart ja que l’Olost va intensificar la defensa i va remuntar el resultat advers. Els culers només van poder anotar nou punts als segons 10 minuts i a la mitja part la victòria osonenca era de 30-35. Bona renda, però res decidit encara.

La represa va estar plena d’anades i tornades i de possibilitats per tots dos equips. De nou el Barça va imposar la seva superioritat i va acabar el tercer quart amb un 51-50 a favor. Es va arribar al darrer quart amb un marcador molt ajustat i la tensió va fer acte de presència. A falta d’11 segons l’Olost tenia la possibilitat d’empatar i fins i tot guanyar, però no van poder llençar a cistella amb comoditat i es va consumar la derrota finalment per 69-67.

Amb aquest resultat l’Olost continua tercer de la lligueta empatat a victòries i derrotes (9-2) amb el segon, el Joventut de Badalona, i el líder, el Barça. Aquesta setmana els olostencs visitaran la Penya a Badalona. Si guanyen escalaran un lloc a la classificació.

Switch to mobile version