Autor Hockey patins
9 Març 2015 a 11:00

El CP Manlleu es venja del Voltregà

Es proclamen campiones de la Copa de la Reina per primer cop en la història

CP Manlleu Copa Reina

Una imatge per la història del CP Manlleu // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

CP MANLLEU 3-2 CP VOLTREGÀ

Manlleu: Tosar, Castro, Nadal i Casarramona –cinc inicial- Vall i Barcons

Voltregà: Vives, Lee, Barceló, Tarrida  i Romero –cinc inicial- Nadal

Gols: 1-0: Castro (3’); 1-1: Lee (4’); 2-1: Casarramona (35’);  3-1: Font (36’); 3-2: Romero (38’)

Àrbitres: Martínez i López.

Alguns ho consideraran sorpresa, però molta gent no ho farà perquè es podia esperar. El CP Manlleu femení es va proclamar campió de la Copa de la Reina per primer cop en la seva història i, a més, va tancar la ferida que restava encara oberta des de l’any passat. En el mateix escenari i contra el mateix rival les noies de Ramón Anglada van escriure una de les pàgines més glorioses de la vida del conjunt quatribarrat. Una vida que, encara, és força jove.

La final de la Copa de la Reina va ser un cant al bon hoquei patins. Cara a cara Manlleu i Voltregà, dos rivals coneguts, de la comarca i que estan competint guanyar l’OK Lliga. A més, les manlleuenques tenien comptes pendents amb les de Sant Hipòlit i aquestes, al seu torn, amb sí mateixes, amb el repte de superar-se i ser encara més reines de copes. El pavelló presentava un ambient formidable, amb dues aficions que no van deixar d’animar en cap moment. Amb tots aquests ingredients el partit, que ja tenia l’alicient de ser un derbi abans de jugar-se, no podia decebre.

I no ho va fer. Als tres minuts Laia Castro va obrir la llauna per les manlleuenques i a la jugada següent Natasha Lee va empatar el matx. No s’estaven per romanços ni unes ni altres i la primera meitat va ser un autèntic espectacle de joc i intensitat. El matx va marxar al descans amb l’empat a un gol i restava molt obert de cara al segon temps. El gran partit dels dos equips feia difícil decantar el matx cap a un costat.

La bogeria dels minuts finals

Però els grans partits es decideixen per detalls i sempre a última hora. La dinàmica del primer temps es va mantenir i no va ser fins a falta de cinc minuts que no van arribar els gols decisius. La capitana Anna Casarramona va desequilibrar el marcador al 35 i un minut més tard Yolanda Font va marcar el gol que semblava decisiu. Amb tot, el Voltregà encara va apretar gràcies a la diana d’Anna Romero a falta de dos minuts, però va ser insuficient per forçar el temps extra.

Finalment, el títol marxa a Manlleu. A més, Yolanda Font va guanyar el premi a l’MVP de la final. Dia gran pel club quatribarrat i trist per les voltreganeses, que només els hi queda lluitar per l’OK Lliga. En canvi, les de Ramón Anglada podrien completar el proper cap de setmana uns 14 dies per recordar si aconsegueixen guanyar la Champions League.

Switch to mobile version