Autor Hockey patins
6 Març 2015 a 11:00

El CP Manlleu femení rebutja l’etiqueta de favorites a la Copa

Obren avui la competició contra l’Igualada

CP Manlleu femení

El Manlleu vol evitar l’etiqueta de favorites // Foto: C. Arisa

“Donar-nos la condició de favorites és agosarat”. L’entrenador del CP Manlleu femení, Ramón Anglada, no vol ni sentir a parlar d’optar al títol de Copa de la Reina. Avui comença la competició del KO al pavelló d’esports de Lloret de Mar i, pels números i la trajectòria de la temporada, el conjunt osonenc està entre els candidats a guanyar. Amb tot, el tècnic vol tocar de peus a terra: “Les noies arriben motivades i físicament bé. Podem arribar a la final, però hem d’anar partit a partit”, afirma.

El Manlleu obrirà el melò a les 16 h contra l’Igualada. Les de la capital de l’Anoia van entrar a última hora entre les vuit primeres i, a priori, no opten al títol. És per això que tant Anglada com la jugadora Laura Vall preveuen el tipus de partit que serà: “Elles no tenen res a perdre i creiem que es tancaran i ens esperaran”, afirmen tots dos. Sobre el paper, les osonenques són superiors, però a la Copa tot pot passar. “Si sortim al 50 per cent i elles al 200 ens pintaran la cara”, afirma Vall. I afegeix: “Afrontem la Copa amb una certa pressió perquè hem de passar a semifinals sí o sí”.

Dues finals en 14 dies

La Copa de la Reina arriba en un moment clau pel CP Manlleu. Entre avui i diumenge, si passen els talls, seran a Lloret competint pel títol estatal i la setmana vinent, a casa i davant la seva gent, disputaran per primer cop en la història la Final Four de la Copa d’Europa. “Se’n parla molt i és cert que la ment se’n va”, assegura Anglada. A la vegada, el tècnic fa una crida a la calma i recorda que “primer ve la Copa de la Reina” i que s’ha d’anar, com diu el Cholo Simeone, “partit a partit”.

El camí cap al primer títol de la temporada s’iniciarà ben entrada la tarda. L’any passat es van quedar a les portes de guanyar-lo, doncs van caure a la final precisament en el mateix lloc i, a més, contra el rival comarcal: el CP Voltregà. És per això que aquest any les ganes de guanyar-lo són, si fa no fa, molt més grans.

Switch to mobile version