Autor Hockey patins
23 Març 2015 a 15:30

El CP Manlleu guanya el Mataró i entra en la lluita per la salvació (2-1)

El Manlleu suma dues victòries consecutives

Els jugadors del Manlleu, celebrant un gol // Imatge del web del CP Manlleu (Cristina Arisa)

Els jugadors del Manlleu, celebrant un gol // Imatge del web del CP Manlleu (Cristina Arisa)

Club Patí Manlleu 2 – Miss Iberica CH Mataró 1

Club Patí Manlleu: Jordi Garcia, Marc Julià, Jaume Farrés, Álvaro Martínez, Santi Teixidó, Lluís Teixidó, Aleix Prims, Humberto Mendes, Adrià Hernández, Nil Rodríguez.

Miss Iberica CH Mataró : Aniol Mangas, Marc Povedano, Eric Serra, Oriol Parera, Marçal Oliana, Eric Florenza, Martí Casas, Jordi Esteve, Oriol Pujol, Adrián Aceituno.

Gols: 0-1 Martí Casas (14’). 1-1 Humberto Mendes (17’). 2-1 Marc Julià (29’).

Targetes: cap amonestació.

Àrbitres: Ignacio Garmendia i Alberto Garrote.

El Club Patí Manlleu va derrotar aquest cap de setmana el Miss Iberica CH Mataró per dos gols a un. El Manlleu ja suma dues victòries consecutives, ha empatat amb el Mataró a la classificació, i s’ha situat a cinc punts del Lleida, que és la frontera de la salvació.

El CP Manlleu va dominar el partit des de l’inici, amb un joc molt regular i complet, mantenint la possessió i creant les millors ocasions. Tot i això, els del Maresme van inaugurar el marcador amb un cotracop que Casas va xutar des de la frontal. L’avantatge del Mataró no va afectar el Manlleu, que va empatar el marcador gràcies  a un xut de Mendes a la mitja volta que va entrar arran de pal.

Després del descans, el Manlleu va seguir dominant el partit. El Mataró va anar intensificant la pressió a mesura que avançava la segona part, però Marc Julià va posar els manlleuencs per davant i, com que el Mataró no va saber reaccionar, els del Bages es van endur els punts.

Switch to mobile version