Autor Hockey patins
7 Març 2015 a 11:30

El CP Manlleu supera el primer esglaó

Derrota a l’Igualada i passa a les semifinals de Copa de la Reina

CP Manlleu-Igualada

Laura Vall va obrir la llauna contra l’Igualada // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

                    

CP MANLLEU 3-1 IGUALADA HC

Manlleu: Tosar, Nara, Castro, Casaramona, Font –cinc inicial- Ballesta (ps), Barcons, Vall, Pujadas i Burgaya

Igualada: Navarrete, Salvador, Ferrer, Soler, Bernadas –cinc inicial- Albares (ps), Garreta, Baldris, Torres i Martínez.

Gols: 1-0: Vall (16’); 2-0: Castro (31’); 3-0: Font (35’); 3-1: Salvador (36’)

Àrbitres: Burgos i Estrada. Targeta blava per Tosar (Manlleu)

 

El CP Manlleu es va espolsar els nervis inicials i ja és a les semifinals de la Copa de la Reina. Victòria per 3-1 en el partit inaugural de la competició contra un Igualada que ho va complicar molt als primers compassos, però que es va acabar rendint a la superioritat osonenca. Ara, les noies de Ramon Anglada s’enfrontaran a un sorprenent CH Mataró. Sorprenent perquè pocs esperaven que les maresmenques eliminéssin a un Palau cridat a ser l’alternativa al títol.

Inici trepidant per part de l’Igualada. Conscients de que no tenien res a perdre les de Harry Mora van apretar de valent als primers minuts i van fer treballar la portera osonenca, Ester Tosar. Fins i tot van disposar d’un penal al minut 11 que van fallar i els hi van anul·lar un gol més tard. Però a mida que passaven els minuts les d’Anglada es trobaven més i més còmodes i aconseguien robar i sortir al contracop amb rapidesa. En una d’aquestes jugades, al minut 16, Laura Vall va obrir la llauna. Combinació ràpida de tres tocs entre les jugadores manlleuenques, passada de la mort i gol. Amb aquest marcador es va arribar al final d’una primera part molt intensa i igualada per part de tots dos equips.

Superioritat manlleuenca a la represa

Diferent va ser el guió de la segona part. En aquest cas el Manlleu, amb el marcador a favor, va sortir com un coet amb l’única idea de sentenciar com més aviat millor. Després de diversos acostaments Vall, la golejadora, va fallar un penal als sis minuts de la represa. Una mica més tard Castro va tenir el 2-0 en una falta directa, però la va desaprofitar. Amb tot, a la jugada següent al llançament la mateixa jugadora va marcar el segon gol manlleuenc en empènyer a porta buida una pilota morta.

A partir d’aqui l’Igualada va decaure i es va entregar a un Manlleu que, quatre minuts més tard, va liquidar l’encontre amb un gol de penal obra de Yolanda Font. Fins al final ja només va haver-hi lloc pel gol de l’honor igualadí, obra de la seva capitana, Laura Salvador3-1 en acabar. Victòria de les de Ramón Anglada que serveix per superar el primer tràmit en la sempre incòmoda situació d’obrir la competició. La final es troba a només 40 minuts.

Switch to mobile version