Autor Hockey patins
22 Març 2015 a 12:30

El CP Vic es classifica per la final four amb gol d’or

Supera per 3-2 al Liceo per segona vegada en poques setmanes

CP Vic classificació final four

Èpica classificació del CP Vic per la final four de la Champions // Foto: FEP

CP VIC 3-2 HC LICEO (GLOBAL: 5-4)

La temporada del CP Vic va camí de ser històrica i imborrable. Fa un mes pràcticament van ser campions de la Copa OK després de completar un torneig perfecte i ahir va signar el passi a la final four de la Champions League en deixar fora un Liceo que somiarà durant molt de temps amb els vigatans. Va caldre, com a la Copa, un gol d’or per decidir el finalista i novament la sort va estar de part del Vic.

Amb el partit de Copa com a rerefons Vic i Liceo van jugar-se el passi a la final four de la Champions al pavelló osonenc. Un pavelló que va presentar un ambient espectacular, amb una afició entregada des del primer minut i que no va deixar mai d’animar. El 2-2 de l’anada deixava la tornada molt oberta i subjecta a qualsevol pronòstic. El Liceo tenia ganes de venjar-se dels nois de Ferran Pujalte, però aquests no tenien cap mena de pressió i van jugar, probablement, el millor partit de la temporada. Al primer temps van haver-hi ocasions per tots dos equips i va ser el liceísta Pau Bargalló qui va obrir la llauna amb un gol de falta directa. Pràcticament a la jugada següent un gallec, Dava Torres, empatava pel Vic i amb l’1-1 el matx marxava al descans.

Nervis a flor de pell

El Vic va saber refer-se d’un nou gol en contra a pocs minuts per acabar el partit. Amb l’1-2 al marcador Jordi Burgaya va empatar el matx en una segona part d’infart i amb moltes ocasions per part de tots dos equips. Arribava la prórroga i un gol, només un gol, decidia el finalista de la Champions. Aquest va arribar en un contracop magistralment conduït per Titi Roca i finalitzat per Cristian Rodríguez. L’eufòria i la bogeria es van desfermar al pavelló vigatà.

Fins a principis de maig el CP Vic aparcarà la competició europea. La seu encara està per decidir, però segons algunes fonts properes el club de la capital d’Osona demanarà acollir la final. Els nois de Ferran Pujalte es veuran les cares contra el guanyador del Porto-Benfica, (3-3 a l’anada). L’altra semifinal serà Barça-Breganze.

Switch to mobile version