Autor Hockey patins
6 Març 2015 a 11:30

El CP Voltregà femení comença la defensa del títol de Copa

Tancaran la primera jornada a les 20.30 h contra l’Alcorcón

CP Voltrega femení copa de la reina

El CP Voltregà voldrà revalidar el títol que va guanyar l’any passat / Foto: Mireia Sanz

Campiones al 2006, 2007, 2008, 2011 i 2014. Mateix escenari que l’any passat i mateixa condició de favorites, tot i que, com passa al sí del CP Manlleu, no volen ni sentir-ne a parlar d’això. El CP Voltregà femení, o el que és el mateix, les reines de copes, inicien avui la defensa del títol obtingut l’edició anterior. Ho farà a partir de les 20.30 h, doncs tant elles com el rival d’aquesta nit, el CP Alcorcón, seran les últimes en saltar a la pista.

La capitana Ester Nadal assegura que l’equip arriba “amb molt desgast físic després dels partits de lliga i Copa d’Europa”, però també diu que “ja hem carregat piles”. Nadal és conscient que tothom dóna al Voltregà com a favorites per revalidar el títol: “Sempre és així, però volem anar pas a pas”. I recorda que “el nostre objectiu, es clar, és arribar a la final”. Amb tot, adverteix de la dificultat del rival d’avui, el CP Alcorcón, que tot i classificar-se en la vuitena posició per la competició pot donar alguna sorpresa: “Són un equip jove i tindran moltes ganes i cap pressió. A un partit no ens podem confiar”, assegura.

Un format que agrada

A diferència del que han manifestat altres equips des del club osonenc veuen amb bons ulls el format de final a vuit. Ester Nadal manifesta que, d’aquesta manera, “augmenta la dificultat i la competició creix en emoció”. Alhora, creu que també serveix per igualar les coses entre tots els equips: “En aquest format no hi ha cap favorit”, diu amb rotunditat.

El CP Voltregà femení és el gran dominador de l’hoquei patins espanyol de noies. Des de la fundació de l’OK Lliga femenina la temporada 2008-2009 el títol ha anat a parar a les vitrines osonenques en quatre ocasions, totes elles de forma consecutiva des del 2010. Alhora, és l’equip que més vegades ha guanyat la Copa de la Reina, amb cinc. A partir d’avui té l’oportunitat d’estendre aquest llegat i consolidar una mica més aquesta hegemonia sobre la resta d’equips.

Switch to mobile version