Autor Futbol
9 Març 2015 a 12:00

El Manlleu destrossa un desconegut Figueres

Golejada sobre els empordanesos per allargar la bona dinàmica

Manlleu-Figueres

Manel Sala va obrir la golejada al 20′ i la va tancar al 79′ // Foto: Pol Ballús

AEC MANLLEU 4-0 UE FIGUERES

Manlleu: Barragan, Bofill, Archi, Ballús, Payan, Seuma, Ivan Fernández (Hugo, 66′), Molist, Coll (Fortet, 79′), Sala i Soler (Aumatell, 76′)

Figueres: Ureña, Quimo, Masó, Chicho, Cunill, Grau (Vilanova, 60′), Del Campo, Mamau (Serramitja, 28′), Revert, Vidal i Mercader (Guillem, 65′)

Gols: 1-0: Sala (20′); 2-0: Coll (32′); 3-0: Molist (76′); 4-0: Sala (penal, 79′)

Àrbitre: Breogán Martínez Vila (àrbitre d’intercanvi gallec). Grogues per Ivan Fernández, Molist, Sala i Payan (Manlleu) i Ritxi, Grau i Chicho (Figueres). Expulsat per vermella directa Quimo (Figueres)

Festival de joc i de gols (alguns de molt bella factura) del Manlleu contra el Figueres. Tercera victòria consecutiva dels osonencs que serveix per allunyar-se del descens a sis punts ja. Els tres punts, a més, es van aconseguir després de golejar un conjunt unionista totalment desconegut per 4-0 en un d’aquells partits que feia temps que no es veien al municipal manlleuenc.

Tot i el domini (tímid) del Figueres als primers minuts el Manlleu va ser amo i senyor del partit. Manel Sala obria el camí del triomf amb un gol al minut 20 en que empenyia a plaer una deixada de Martí Soler. 12 minuts més tard el mateix Sala seria protagonista del segon gol dels de Miquel Muñoz. Baixa amb el pit una pilota a la frontal de l’àrea per Pol Coll i aquest marcava un autèntic golàs per l’escaire.

Amb el 2-0 s’afrontava la segona meitat i la dinàmica va ser la mateixa: un Manlleu dominador i un Figueres a remolc. Maik Molist sentenciava el matx amb un altre gran gol des de fora de l’àrea al 76′ i al 79′ Quimo cometia un penal fruit de la impotència que li costava la vermella directa. Des dels 11 metres Sala, encarregat d’obrir el marcador, va fer el quart i últim gol osonenc en una tarda memorable.

Un Masnou també en creixement

Aquesta setmana el Manlleu pot confirmar el seu creixement contra un altre equip que ha agafat aire en els darrers encontres. El conjunt de Miquel Muñoz visitarà els Canyars de Castelldefels per jugar contra un equip necessitat de triomfs per sortir de la zona baixa.

Switch to mobile version