Autor Futbol
2 Març 2015 a 12:00

El Manlleu es creix a l’Olímpic de Terrassa

Guanya per 0-2 amb una gran determinació als últims minuts

Terrassa-Manlleu Sala

Manel Sala va encaminar el triomf del Manlleu amb un gol i una assistència // Foto: Pol Ballús

TERRASSA FC 0-2 AEC MANLLEU

Terrassa: Ortega, Puntí, Segarra, Javi González (Montero, 81′), Diego, Batanero, Merchán (Marimón, 87′), Vilajosana (Guillem, 56′), De la Torre, Gallego i Matamala.

Manlleu: Barragan, Angulo (Bofill, 46′), Archi, Ballús, Muntada, Seuma, Ivan Fernández (Sala, 75′), Molist, Coll, Soler (Hugo, 67′) i Uroz.

Gols: 0-1: Sala (85′); 0-2 Molist (89′).

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Col·legi de Barcelona) Grogues per Matamala (Terrassa) i Archilla, Coll, Uroz i Bofill (AEC Manlleu).

Un excel·lent Barragán a la porteria i la virtut de tenir la sang freda als minuts finals de partit van possibilitar al Manlleu sumar tres punts vitals al camp d’un dels equips de la part alta, el Terrassa. Els homes de Miquel Muñoz van superar als egarencs per 0-2 i sumen així dues victòries consecutives que permeten als manlleuencs del descens. Ara ja és a tres punts i es col·loca en 15ena posició.

El Manlleu visitava l’Olímpic en un dia gran ja que el club vallesà va decretar el matx com a jornada de portes obertes, amb la qual cosa l’entrada era gratuïta. Prop de 2000 espectadors van poblar les graderies del camp egarenc i fruit d’això el Terrassa va sortir molt motivat. Sabia que la derrota del Rubí li obria la porta a assaltar la quarta plaça i ben aviat es va fer amb el domini de la possessió. Al minut 28 Matamala, que per fi va debutar ahir, rematava de cap una centrada de Diego i Barragán es lluïa per primer cop en el partit. El Manlleu, al seu torn, creava perill a la contra i en una d’aquestes Martí Soler va ser objecte de penal, un penal que l’àrbitre no va veure. Amb aquesta dinàmica el marcador al descans era de 0-0.

Passa endavant

A la segona part els nois de Miquel Muñoz s’ho van creure i van matar un Terrassa negat de cara al gol. La pilota i les ocasions més clares continuaven sent pels de David Pirri, però un xut d’Uroz al minut 50 va esperonar als osonencs a buscar el partit. El Manlleu es venia amunt, això sí, amb un ull posat en la seva porteria. Allà, Barragán treia una ocasió molt clara a Gallego per obrir el marcador. Era l’enèsima intervenció del porter en la tarda d’ahir. Cap al final va arribar el 0-1 del Manlleu, obra de Manel Sala. El gol, marcat al 85′, venia després d’una errada de Montero i amb el Terrassa bolcat en atac a la desesperada Maik Molist va sentenciar dos minuts més tard.

El Manlleu espera seguir la ratxa positiva aquest diumenge contra el Figueres a casa. Al partit de la primera volta el conjunt entrenat llavors per Diego Morata va aixecar un 3-0 en els últims 15 minuts fins empatar a tres de forma heroica.

Switch to mobile version