Autor Societat
6 Març 2015 a 15:00

El Mercat Municipal de Manlleu organitza tallers de cuina per a nens

Se celebraran entre el març i l’abril

El Mercat Municipal de Manlleu // Imatge extreta de la web de l’Ajuntament de Manlleu

El Mercat Municipal de Manlleu // Imatge del web de l’Ajuntament de Manlleu

Introduir els més petits al món de la cuina perquè la descobreixin i experimentin amb els aliments. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat l’Aula, l’espai d’activitats del Mercat Municipal de Manlleu. Per assolir-lo, ha organitzat el taller Els cracks de la cuina, dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys que tinguin ganes de posar-se darrere dels fogons. Les activitats se celebraran els dies 30 i 31 de març i també l’1 d’abril entre les 9 del matí i la una del migdia, coincidint amb la setmana santa.

Els tallers no només inclouran cuinar els plats. L’activitat començarà al mercat perquè els nens aprenguin a comprar i coneguin de primera mà els comerciants i tota la varietat de productes que ofereixen. Llavors, se n’aniran a l’Aula del Mercat, l’espai habilitat per cuinar els aliments i fer-ne diversos plats. Cada nen i nena s’endurà el seu menjar cap a casa per poder-lo compartir amb la família. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades. Es pot inscriure a l’activitat a través de la pàgina web del Mercat, que podeu consultar aquí.

Switch to mobile version