Autor Hockey patins
8 Març 2015 a 10:30

El Voltregà, a 40 minuts de revalidar el títol

Es repeteix la final de l’any passat

Natasha Lee

Natasha Lee va tornar a brillar // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

GIJÓN HC 1-2 CP VOLTREGÀ

Gijón: Klein; Sara González, Cadrecha, Daribó, Díez –cinc inicial- Elena González (ps), Giménez, Calleja i Alonso

Voltregà: Vives; Lee, Tarrida, Barceló, Romero –cinc inicial- Serra (ps), Gil, Arxé i Nadal

Gols: 0-1: Lee (6′); 0-2: Nadal (24′); 1-2: Díez (29′)

Àrbitre: Aleix i Gerard Gorina

Hi haurà final osonenca de Copa de la Reina d’hoquei patins. De fet, es repetirà el partit de l’any passat. La victòria del CP Voltregà sobre el Gijón HC va confirmar-ho ja que en l’altra semifinal el Manlleu va superar, no sense angunies, a un Mataró lluitador. Avui, a les 12.45 h, les de Sant Hipòlit i les manlleuenques tornaran a disputar-se el títol de Copa tal i com van fer fa un any al mateix escenari.

El Voltregà afrontava el matx contra el Gijón sense haver patit massa desgast físic, doncs a quarts havien superat amb comoditat a un inofensiu Alcorcón oferint, a més, un joc intimidatiu pels rivals. L’encontre amb les asturianes va ser més treballat i l’emoció i la tensió van mantenir-se fins la botzina final. Amb tot, tal i com va passar contra les madrilenyes, les noies de David Bou es van avançar aviat per mitjà de la millor jugadora de llarg del torneig: Natasha Lee. Era el minut sis de partit, però el gol, lluny d’incrementar el domini osonenc, va mantenir les espases ben enlaire. El 0-1 a la mitja part ho deixava tot molt obert de cara als darrers 20 minuts.

Jugar amb el marcador a favor

S’iniciava la segona part amb la incògnita de veure si el conjunt de Maria Fernández podria aguantar el tipus a les voltreganeses i, de nou, aquestes van marcar un gol aviat per encarrilar una mica més el camí a la final. Va ser Ester Nadal al minut 24. Amb el 0-2 Díez va escurçar distàncies amb més de mig periode per endavant. De totes maneres el Voltregà va jugar amb el temps i el marcador favorable i gràcies al seu ofici van obtenir el passi a la final. Avui, a les 12.45 h, derbi osonenc per la Copa de la Reina.

Switch to mobile version