Autor Hockey patins
7 Març 2015 a 12:30

El Voltregà passa el primer tall sense complicacions

Victòria de les vigents campiones contra l’Alcorcón als quarts de la Copa de la Reina

CP Voltregà-Alcorcón

La jugadora del Voltregà Natasha Lee (controlant la pilota) va oferir un autèntic recital de joc individual // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

                    

CP VOLTREGÀ 5-2 CP ALCORCÓN

Voltregà: Vives; Lee, Tarrida, Barceló, Romero –cinc inicial- Serra (ps), Gil, Arxé i Nadal

Alcorcón: Vélez; Cancelas, Bautista, Martínez, Ventepan –cinc inicial- López (ps), Asensi, Alonso i Zoe

Gols:  1-0: Romero (2’); 2-0: Lee (12’); 3-0: Lee (penal, 14’); 4-0: Lee (24’); 4-1: Martínez (27’); 4-2: Ventepan (34’); 5-2: Barceló (39’)

Àrbitres: Moreno i Serraclara.

 

El CP Voltregà ja ha iniciat, oficialment, la defensa del títol de Copa de la Reina. Victòria per les noies de David Bou per 4-2 contra un CP Alcorcón que poc va poder fer per frenar l’huracà de joc i gols osonenc, en especial d’una Natasha Lee que va signar un hat-trick. Igual que en l’altre equip osonenc, el Manlleu, les de Sant Hipòlit s’espolsen la pressió inicial de sobre i ja pensen en arribar a la final.

Fulgurant inici d’un Voltregà sabedor que tothom n’esperava molt en aquest primer partit. Als dos minuts Anna Romero va obrir la llauna amb un autèntic golàs: xut llunyà, la pilota pica al pal i entra per l’escaire. Es posava molt bé el matx per les de David Bou i arran del gol de la capitana el seu domini no va fer més que créixer. L’Alcorcón, al seu torn, era incapaç d’aturar el joc de les osonenques i amb prou feines podien sortir al contracop.

En aquestes circumstàncies el Voltregà va aprofitar per encarrilar el partit en gairebé dos minuts. Al 12, Natasha Lee marcava el 2-0 de tir creuat i al 14 la mateixa jugadora feia el tercer de penal. Podia haver-se ampliat més el marcador i també podia haver-se escurçat, doncs tots dos equips van tenir més ocasions per anotar. Amb tot, el Voltregà marxava amb un rotund 3-0 a la mitja part. La superioritat de les de Bou estava sent total.

El gran dia de Natasha Lee

Sentenciar i dosificar-se va ser la idea de les voltreganeses a la represa. Natasha Lee va arrodonir un partit enorme amb una autèntica obra d’art per fer el quart gol: jugada individual en que sorteja dues rivals en un pam de pista, dribla a la porteria i marca. Amb el partit ja resolt l’Alcorcón va reaccionar per, almenys, acabar amb dignitat i la capitana Lucía Martínez va marcar el gol de l’honor. Més tard, Ventepan va anotar el 4-2 definitiu per maquillar el resultat. Fins al final poca història més, només el gol final de Cristina Barceló a pocs segons d’acabar per establir el definitiu 5-2.

El Voltregà es veurà les cares amb l’altre equip no català de la competició, el Gijón HC. Les asturianes van superar l’Sferic Terrassa al seu partit de quarts per 1-0 amb un gol gairebé a tocar de la botzina final. L’enfrontament entre els dos equips amb més títols de Copa serà avui a les 19 h.

Switch to mobile version