Autor Hockey patins
9 Març 2015 a 17:00

El Voltregà salva un punt contra el Noia

Empaten a falta de cinc minuts

Vic-Voltregà

Petxi Armengol (de blanc i blau) va marcar de penal // Foto: Josep Maria Muntaner

CP VOLTREGÀ 2-2 CE NOIA  

Voltregà: Burgaya; Vargas, Álex Rodríguez, Dani Rodríguez, Armengol -cinc inicial- Torelló (ps), Tirso, Molas, Anguita i Font

Noia: Luis Gil; Esteller, Del Amor, Bargalló, Albesa -cinc inicial- Ribó (ps), Palau, Francesc Gil, Xaus i Ferrer

Gols: 0-1: Bargalló (14′); 0-2: Francesc Gil (19′); 1-2: Armengol (penal, 40′); 2-2: Dani Rodríguez (45′)

Passada la ressaca copera el CP Voltregà va tornar a posar-se el xip OK Lliga amb un empat a casa contra el Noia. El conjunt de Ricard Ares va estar a punt de caure contra els de Ferran López, però als minuts finals van refer-se i van aconseguir salvar un punt que els manté a la part mitja alta de la taula. Va ser a falta de cinc minuts per acabar que el conjunt osonenc va igualar el marcador.

La sortida del Noia va agafar desprevingut als voltreganesos i al descans van marxar amb un 0-2 favorable al marcador. En qüestió de cinc minuts havien desequilibrat el partit i el resultat, però llavors va aparèixer la rauxa del Voltregà per treure’n alguna cosa positiva. Els gols van trigar en arribar i no va ser fins al minut 40 que Petxi Armengol no va escurçar distàncies de penal. Cinc minuts més tard Dani Rodríguez va establir el definitiu 2-2 al marcador.

El proper compromís dels nois de Ricard Ares serà a la pista del Mataró. Serà un partit difícil ja que els maresmencs tenen la imperiosa necessitat de puntuar per sortir del descens. Actualment es troben a quatre punts de la salvació.

Switch to mobile version