Autor Cultura
31 Març 2015 a 14:30

Els Emboirats participen a la Diada del 20è aniversari dels Ganàpies de la UAB

Hi duen tres castells de 5

Un pilar de 4 dels Emboirats de la UVic // Imatge de la web de la UVic

Un pilar de 4 dels Emboirats de la UVic // Imatge de la web de la UVic

Els Emboirats de la UVic van ser una de les colles convidades a la Diada del 20è aniversari dels Ganàpies de la UAB, que va tenir lloc el dijous passat a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, també els acompanyaven els Bergants del Campus de Terrassa i els Trempats de la UPF.

Els vigatans van desplaçar-se a Bellaterra per prendre part de la que seria la millor actuació de la temporada dels amfitrions, i van descarregar un 3 de 5 net en la primera ronda, un 4 de 5 net en la segona, i una torre de 5, a més d’un pilar de 4.

Switch to mobile version