Autor Societat
18 Març 2015 a 12:30

Ja és oberta la convocatòria d’artistes per ArtdePas 2015 a Vic

La 4ª edició se celebra del 5 de juny al 30 d’agost

Actuació musical en un dels escenaris d’ArtdePas 2014 // Imatge cedida per l'Ajuntament de Vic

Actuació musical en un dels escenaris d’ArtdePas 2014 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vic

La quarta edició d’ArtdePas se celebrarà en diferents places i carrers de Vic del 5 de juny al 30 d’agost,  descansant durant els dies de Festa Major.

ArtdePas és una iniciativa de l’Ajuntament de Vic que pretén donar a conèixer i promocionar les arts escèniques a la ciutat de Vic oferint una programació cultural gratuïta al carrer durant els caps de setmana d’estiu.

Des del dilluns passat i fins el 20 d’abril totes aquelles persones, grups i col·lectius que ho desitgin,  poden  presentar les seves propostes per actuar en els diferents espais que l’Ajuntament de Vic posa a la seva disposició. Les propostes seleccionades rebran una remuneració econòmica i se’ls hi facilitarà l’espai i la infraestructura necessària, ja siguin escenaris, punts de llum, equips de so,…

La convocatòria està oberta a totes aquelles propostes relacionades amb el camp de les arts escèniques: obres de teatre, concerts de música, espectacles de dansa, actuacions d’arts plàstiques, monòlegs, màgia, conta contes, espectacles infantils, titelles, etc

Per accedir a la convocatòria és imprescindible presentar el formulari que es troba a la pàgina web d’ArtdePas, degudament complimentat i, com a mínim, una gravació, preferentment en vídeo, de l’acció que es vulgui presentar.

Les propostes es podran entregar en els següents formats: CD, DVD o enllaç a una adreça consultable a Internet (Youtube, Vimeo,…).

El formulari es pot lliurar directament a l’Àrea de Cultura i Ciutadania, situada a la Casa Masferrer, Pl. D. Miquel de Clariana, 5, baixos, al Vicjove, al carrer Morgades, 15,  o bé per correu electrònic a l’adreça: artdepas@vic.cat

 

Switch to mobile version