Autor Societat
27 Març 2015 a 13:00

La Guàrdia Urbana de Vic crea una aplicació per comunicar-se amb els comerciants

Dilluns es presentarà oficialment

La Guàrdia Urbana de Vic // Imatge del twitter @guardiaurbanavic

La Guàrdia Urbana de Vic // Imatge del twitter @guardiaurbanavic

Una eina per agilitzar la comunicació entre comerços i policia. Amb aquesta idea s’ha concebut la nova aplicació de la Guàrdia Urbana de Vic, que permetrà als agents i als comerciants mantenir una relació molt més estreta. L’APP es presentarà oficialment el dilluns que ve, però en un comunicat als mitjans l’Ajuntament, que és qui ha impulsat la creació del gadget, ja ha avançat alguns dels detalls que conté.

Amb la nova aplicació, els comerciants podran transmetre avisos urgents a la policia i, fins i tot, podran enviar arxius d’àudio o fotografies. La comunicació serà més ràpida en els dos sentits, de manera que també la Guàrdia Urbana tindrà una nova eina per fer arribar de manera més ràpida i directa informació als propietaris dels comerços de la ciutat.

Dilluns que ve, en un acte a la comissaria de la Guàrdia Urbana, el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana; l’inspector en cap del cos, Antoni Jurjo; i els desenvolupadors de l’APP, Xavier Bosch i Ferran Olivé, de l’empresa Swarmlock, presentaran l’aplicació. A l’acte també hi assistirà el president de Vic Comerç, Pere Trasserra, ja que els comerciants han tingut un paper determinant en la confecció d’aquesta nova eina.

Switch to mobile version