Autor Societat
31 Març 2015 a 12:00

La Policia Local de Manlleu presenta la memòria del 2014

L’adjuntem íntegrament al final de la notícia

Policia Local de Manlleu // Imatge del web de l'Ajuntament de Manlleu

Policia Local de Manlleu // Imatge del web de l’Ajuntament de Manlleu

La Policia Local de Manlleu va presentar ahir a la tarda la memòria del 2014, que recull en un document de més de 70 pàgines totes les actuacions dels agents municipals. La memòria, que s’ha fet pública en el marc del portal de la transparència de l’Ajuntament de Manlleu, inclou tots els elements relacionats amb el cos de la Policia Local. Explica com està format, els vehicles de què disposa, les funcions que té i totes les actuacions que va realitzar al llarg del 2014.

El document detalla el número d’agents del cos o el seu ordre jeràrquic, però el gruix del document està dedicat a les respostes que han hagut de donar els policies locals davant de diverses emergències. L’any passat, per exemple, es van registrar un 7’5% més d’avisos a la via pública, però, en canvi, van baixar les actuacions que els agents van haver de fer com a policia administrativa. Aquestes són dues de les dades més rellevants que recull el document, que podeu consultar a continuació: aquí.

Switch to mobile version