Autor Societat
26 Març 2015 a 11:00

La UVic celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Per primer cop també mostrarà el seu Campus Professional

El cartell de la jornada de portes obertes de la UVic // Imatge cedida per la UVic-UCC

El cartell de la jornada de portes obertes de la UVic // Imatge cedida per la UVic-UCC

La Universitat de Vic ja ho té tot preparat per a la jornada de portes obertes d’aquest dissabte. Una vegada tancat el Saló de l’Ensenyament, el gran aparador del sector universitari català, la UVic buscarà nous estudiants obrint les seves instal·lacions al públic i, en especial, als alumnes que el curs que ve volen fer el salt a la universitat. La jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà durant tot el dia fins a les 7 de la tarda, coincidint amb al Mercat del Ram.

Com cada any, la UVic vol aprofitar la visita de milers de persones per explicar els graus, màsters, programes de doctorat i projectes de recerca que ofereix. A més, aquest curs és el primer des que la federació universitària amb els estudis de Manresa funciona a ple rendiment sota la marca UVic-UCC. S’organitzaran diverses xerrades per explicar l’oferta conjunta del centre i també s’intentarà apropar les instal·lacions als estudiants a través de visites guiades pels quatre campus, que inclouran visites als laboratoris, als platons de televisió o als estudis de ràdio.

Aquesta bateria de propostes anirà acompanyada d’altres activitats que desenvoluparan els mateixos alumnes de la UVic. Es faran demostracions de robòtica o programes de ràdio i televisió en directe en què es buscarà la interacció del públic. A més, també es facilitarà informació complementària, com ara de beques, allotjament o transport, que poden interessar als futurs estudiants.

Enguany, per primera vegada, també s’obriran les portes del Campus Professional. Aquest nou centre se situa a la Farinera, una antiga fàbrica restaurada i reconvertida en l’espai on es desenvolupen els graus superiors que ofereix la Universitat. Durant tot el dia es faran visites guiades a l’edifici, tallers, exposició de treballs i xerrades específiques dels quatre cicles formatius, tant dels que s’imparteixen a Vic com al Campus de Manresa i a Olot.

Switch to mobile version