Autor Bàsquet
10 Març 2015 a 09:30

L’Olost cau a la pista de l’Hospitalet

Els visitants van sortir sense cap idea en atac

Imatge del partit CB Hospitalet - Olost

Imatge del partit CB Hospitalet – Olost // Imatge cedida per l’Escola de Bàsquet Masculí

CB Hospitalet 80 – Formatges Betara Bàsquet Olost 60

Primera derrota en aquesta segona fase del conjunt júnior del Formatges Betara Bàsquet Olost a la pista del Hospitalet per 80 a 60.

Com a la primera fase, els presagis es van tornar a repetir, i és que els olostencs van caure derrotats per 25 punts. L’Hospitalet va sortir molt motivat per tal de seguir aspirant a la final a 4 del campionat de Catalunya i tenia un os molt dur davant com són els olostencs que lideraven la classificació.

L’Olost va sortir, com ja era habitual les darreres setmanes, amb símptomes de flaquesa. Els visitants van perdre la seva identitat i la cistella semblava que estigués tancada a pany i forrellat, mentre que l’Hospitalet aprofitava per anotar còmodament, i va arribar al descans amb un resultat de 41 a 27.

A la represa, l’Olost va sortit derrotat i els locals no varen desaprofitar l’oportunitat per rematar el líder. Amb un gran atac, la diferència anava en auge i així es va veure en el marcador fins a un avantatge de 27 punts.

En un darrer rampell d’orgull, els visitants van intentar igualar el marcador, però ja era massa tard. Els olostencs van patir la primera derrota d’aquesta segona fase i l’Hospitalet per la seva banda segueix lluitant pel seu objectiu.

Switch to mobile version