Autor Ciclisme
20 Març 2015 a 12:00

Tona acollirà la sortida de l’etapa reina de la Volta Ciclista a Catalunya

En la 95a edició de la prova

95 edició de la Volta Ciclista a Catalunya // Imatge del twitter de Només Ciclisme

95 edició de la Volta Ciclista a Catalunya // Imatge del twitter de Només Ciclisme

Després de 47 anys, la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a ser a Tona. L’equip de govern del municipi ha manifestat que per a ells “és un autèntic honor i alhora un repte” que Tona pugui acollir la sortida de l’etapa reina de la 95a edició d’aquesta ja tradicional prova esportiva el proper 26 de març.

Aquesta fita ha estat possible pel compromís de l’Ajuntament de Tona per donar un impuls a totes les activitats esportives que es desenvolupen al municipi, així com a la promoció de l’esport i els seus valors implícits.

L’organització d’aquest esdeveniment, que té previst atendre més de 600 participants, comptarà amb els mitjans personals i materials propis de l’Ajuntament de Tona, així com amb la col·laboració de l’organització de al Volta, el cos dels Mossos d’Esquadra, i una gran quantitat de voluntaris.

A partir de les 10.20h la plaça Major acollirà el protocol de signatures dels ciclistes participants  la cursa, i a les 11.12h es donarà la sortida des de la plaça del Monument a la Sardana. Més endavant, cap a les 11.30h la cursa entrarà per Tona nord i els ciclistes creuran el poble pels carrers Doctor Bayés i Antoni Figueras.

Per tal de fer possible el desplegament dels participants i el desenvolupament de la prova, es tallarà el trànsit el dia 26 de març als carrers Call, Sant Andreu, i Major de les 07.00h a les 13.00h; i als carrers Doctor Bayés, Antoni Figueras, i la Carretera de Manresa (entre el carrer Call i la sortida de Tona) de 10.00h a 12.00h.

També es restringirà el pas de vehicles a la carretera de Manresa el 26 de març de 07.00h a 10.00h. I del 25 de març a les 20.00h fins al 26 de març a les 14.00h es prohibirà l’aparcament als carrers Doctor Bayés, Antoni Figueras, Major, Sant Andreu (entre el carrer Josep Cruells i el carrer Call), Call, plaça del Monument a la Sardana i carrer Lurdes (entre carrer Call i carrer Vic).

Des de l’Ajuntament de Tona informen que a més dels carrers afectats, també es produiran afectacions en carrers adjacents.

Switch to mobile version