Autor Societat
27 Març 2015 a 12:00

Un alumne de Manlleu participarà a la final del concurs La Cuina Tradicional

L’estudiant forma part d’un programa de formació

La final del concurs se celebrarà el proper 17 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils

La final del concurs se celebrarà el proper 17 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils

Un dels alumnes del curs auxiliar d’hoteleria que organitza l’Ajuntament de Manlleu en el marc del Programa de Formació i Inserció participarà a la final del concurs gastronòmic La Cuina Tradicional. L’última fase d’aquesta competició catalana se celebrarà el proper 17 d’abril a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. El jove manlleuenc ha estat un dels 7 estudiants que el jurat del concurs ha seleccionat per participar a la final.

Els set finalistes han estat escollits a partir de la valoració de les dues receptes que tots els participants al concurs havien de presentar per intentar classificar-se per a la fase definitiva de la competició. En concret, havien de cuinar uns fideus rossejats i uns bunyols de vent. Els dos plats de l’estudiant del curs de Manlleu s’han considerat dels millors i això li ha permès adjudicar-se un bitllet per a la final. El concurs està organitzat per l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i és a escala catalana.

Switch to mobile version