Autor Hockey patins
1 Març 2015 a 10:30

Un Voltregà lluitador s’acomiada de la Copa OK

Van arribar fins al final amb opcions contra el Barça

FCB-Voltregà Copa

Partit enormement lluitat entre Barça i Voltregà // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

FC BARCELONA 4-3 CP VOLTREGÀ

Barça: Fernández, Panadero, Pascual, Gual, Álvarez  –cinc inicial- Barroso i Reinaldo

Voltregà: Torelló, Álex Rodríguez, Dani Rodríguez, Vargas, Armengol –cinc inicial- Tirso, Anguita i Grau

Gols: 1-0: Gual (2’); 2-0: Álvarez (6’); 2-1: Tirso (penal, 14’); 3-1: Barroso (15’); 3-2: Álex Rodríguez (falta directa, 26’); 4-2: Gual (38’); 4-3: Tirso (penal, 45’)

Àrbitres: García i Melero. Grogues a Reinaldo (Barça) i Vargas (Voltregà)

Afrontar la semifinal sense cap mena de pressió va permetre al CP Voltregà lluïr-se contra tot un FC Barcelona que sí sentia aquesta necessitat de guanyar. Enorme partit de l’equip de Ricard Ares, que es va quedar molt a prop de signar la segona gran proesa de la jornada de la Copa OK (la primera la va signar el Vic hores abans). Al final, però, els de Sant Hipòlit van despertar del somni de la forma més cruel possible i van acomiadar-se del torneig del KO, la qual cosa vol dir també que avui no hi haurà final osonenca.

El Barça es va imposar per 4-3 contra un Voltregà lluitador, incansable i ambiciós. Hi havia molts condicionants previs al matx: el partit d’OK Lliga de fa pocs dies, la necessitat del Barça d’oferir una millor imatge que la que va donar contra l’Alcoi als quarts de final i un ambient a les graderies del pavelló municipal de Blanes clarament favorable als d’Osona. Condicionants que ben aviat es van esvaïr ja que Gual, als dos minuts, va obrir el marcador amb un gol de penal i va posar el partit coll avall pels seus. Després d’una primera part molt intensa i vibrant el marcador reflectia un 3-1 a favor dels blaugrana. Massa premi per uns i massa poc per uns altres ja que el major encert dels de Ricard Muñoz donava l’avantatge als favorits.

L’art de no defallir

La represa va ser, simplement, trepidant. El Voltregà va escurçar distàncies ràpidament per mitjà d’una falta directa d’Álex Rodríguez, que va llençar un veritable míssil a la porteria de Sergi Fernández. Minuts de descontrol total i bogeria sobre la pista, ocasions per tots dos equips i un Roger Torelló que aguantava el tipus al darrera. Això sí, poc va poder fer en un gran tir llunyà de Gual que va sorprendre a tothom. Era el 4-2 a falta de 12 minuts.

Però els voltreganesos no havien dit encara l’última paraula. De tant insistir sobre la porteria blaugrana Reinaldo va cometre un penal infantil i Tirso el va transformar a falta de quatre minuts per acabar. El que va seguir després ja va ser per sortir cames ajudeu-me. El Barça volia adormir el matx, però el Voltregà robava la bola i sortia disparat a buscar l’empat fos com fos. Aquest final de caixa o faixa, malauradament, no va premiar el gran esforç dels nois d’Ares i quan va sonar la botzina final els culers van celebrar el passi al partit pel títol.

Switch to mobile version