Autor Hockey patins
4 Març 2015 a 11:00

Unes 300 persones reben el CP Vic a la plaça Major

Els vigatans van celebrar la Copa del Rei amb l’afició

Els jugadors del CP Vic celebren la Copa del Rei des del balcó de l'Ajuntament // Foto: Jordi de Planell

Els jugadors del CP Vic celebren la Copa del Rei des del balcó de l’Ajuntament // Foto: Jordi de Planell

Eufòria i alegria. Cinc anys després, l’afició del CP Vic va tornar a celebrar un títol al costat del seu equip. Unes 300 persones es van aplegar ahir a sota del balcó de l’Ajuntament per rebre els deu jugadors que diumenge van fer història derrotant el Barça i adjudicant-se la Copa. La plantilla del CP Vic, acompanyada pel cos tècnic, va circular pel centre de la ciutat fins arribar a la plaça Major. Una desena de cotxes acompanyaven el trenet en què viatjaven els campions de la Copa del Rei. Abans de pujar al balcó de l’Ajuntament per compartir el títol amb l’afició, l’equip va fer una ofrena a Sant Miquel dels Sants, el patró de la ciutat, i va ser rebut per la tinent d’alcalde, Anna Erra, a la Sala de la Columna.

Amb les cares pintades de blanc-i-vermell, enfundats en una samarreta commemorativa i amb barrets plens de lluentons, els jugadors vigatans van passejar-se pel centre de la ciutat escortats per una comitiva d’una desena de cotxes. Acompanyats per la penya Vigatans 1705, que els anima cada setmana des d’un dels gols de l’Olímpic, la plantilla del CP Vic va sortir del pavelló a dos quarts de 8 i va donar tombs per la ciutat durant mitja hora fins arribar a la plaça Major. Allà unes 300 persones amb bufandes i samarretes blanc-i-vermelles els van rebre entre crits i aplaudiments. Tothom esperava que pugessin al balcó de l’Ajuntament, però abans calia segellar dos compromisos protocol·laris.

Tota la plantilla, encapçalada pel president del club, Miquel Altimiras, va fer una ofrena floral a Sant Miquel i va compartir el títol amb el patró de la ciutat. Després va entrar a la casa de la ciutat, on els esperaven la tinent d’alcalde, Anna Erra, i la regidora d’Esports, Montse Rovira, per celebrar la recepció oficial a la Sala de la Columna. Erra els va agrair el compromís i els va donar les gràcies per haver exportar el nom de la ciutat arreu de Catalunya.

Tancada la part més institucional, els jugadors van poder fer el que feia cinc anys que no passava: sortir al balcó de l’Ajuntament a celebrar un títol amb l’afició. El capità, Titi Roca, va donar el tret de sortida als parlaments. Roca va donar les gràcies al club, a l’afició i a la família per haver-li donat suport i va acabar el seu discurs amb un dard a l’etern rival. “No som un porquet, som molta gent i som campions de la Copa del Rei, va etzibar el capità, en referència al vídeo produït per aficionats del CP Voltregà en què es veia un porc pintat amb els colors del Vic.

Enmig de crits de suport, bengales vermelles, música i molta alegria, van anar parlant tots els jugadors de la plantilla, des dels més joves als més veterans. Una de les revelacions d’aquesta temporada, Ferran Font, va agrair a Ferran Pujalte la oportunitat que ha donat als joves. “Som una família, un grup d’amics que ens hem ajuntat per jugar a hoquei”, va assegurar, entre riures, David Torra, el jugador gallec que també forma part del grup de nois amb menys recorregut en la competició d’alt nivell. Aconseguida la Copa, la plantilla no es conforma i es marca nous objectius. El segon de Carles Grau a la porteria, Martí Serra, ja va apuntar quins són: “Que es prepari el Liceo, va alertar.

Switch to mobile version