Autor Atletisme
12 Març 2015 a 15:30

Vic porta l’atletisme als barris per fomentar aquest esport entre els joves

Es celebraran unes Jornades aquest cap de setmana

jornades atletisme

Jornades d’Atletisme als Barris // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vic

Una iniciativa promoguda pel Club Atlètic Vic – Escola d’Atletisme amb el suport de l’Ajuntament de Vic omplirà aquest proper cap de setmana diferents barris de la ciutat d’atletisme, en unes jornades que pretenen apropar aquest esport als joves.

La iniciativa es dividirà en tres jornades diferents. La primera tindrà lloc el proper dissabte, 14 de març a les 11 hores i aglutinarà als barris del sud de la ciutat. Partint de la plaça de Santa Anna tots els participants podran fer diferents proves d’atletisme: 1000 metres, llançament de pes, salt de llargada, entre altres.

La segona es durà a terme el mateix dissabte a partir de les 17 hores, acollint les mateixes modalitats que al matí però en aquesta ocasió al parc de Josep M. Sert, perquè la iniciativa arribi als barris del nord est de la ciutat.

La tercera i darrera jornada d’aquesta iniciativa se celebrarà el diumenge, dia 15 de març a les 11.00 h a la plaça Major de Vic. En aquesta jornada també es podrà practicar la variant dels relleus a banda dels anteriorment esmentats. En aquest cas, està orientada pels barris del centre i oest de la ciutat.

Switch to mobile version