Autor Cultura
27 Abril 2015 a 13:15

Actuació de 7 dels Sagals d’Osona a Igualada

Una jornada marcada per la pluja

La td7 després de 10 anys dels Sagals (imatge d'arxiu) // Imatge del Twitter @SagalsdOsona

La td7 després de 10 anys dels Sagals (imatge d’arxiu) // Imatge del Twitter @SagalsdOsona

Ahir diumenge, els Sagals d’Osona van participar en la Diada de l’aniversari dels Moixiganguers d’Igualada, on a més dels amfitrions els van acompanyar els Gausacs, la colla castellera de Sant Cugat del Vallès.

Els osonencs van descarregar, en una jornada marcada per la pluja, un 4 de 7 en la primera ronda, un 3 de 7 amb l’agulla en la segona, després d’haver-ne desmuntat un intent, i un 3 de 7 en la tercera. Van tancar l’actuació amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els amfitrions van descarregar un 4 de 8, una torre de 7 després de desmuntar un intent de 3 de 8, i un 7 de 7, a més de dos pilars de 5 i dos pilars de 4. Finalment, els de verd Collserola van descarregar la torre de 7, un 4 de 8 i un 7 de 7, a més d’un pilar de 5 en la ronda de pilars.

Switch to mobile version