Autor Ensenyament
8 Abril 2015 a 17:00

Arriba l’onzena edició de la setmana digital de Vic

L’E-week tractarà sobre joves, connectivitat i emprenedoria

eweek

Cartell de l’E-week de Vic // Imatge cedida per l’UVIC

L’onzena edició de l’E-week, la setmana digital de Vic que organitza la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Uvic-UCC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, Creacció, el Centre d’Integració Tecnològica de Vic i el BBVA, pivotarà entorn de la relació entre els joves, la connectivitat i l’emprenedoria. Aquests tres eixos configuraran la base d’un programa interdisciplinar que comptarà amb la participació d’experts de diverses àrees de coneixement.

L’edició d’enguany començarà el proper dilluns 13 d’abril amb una presentació que es farà a dos quarts de 10 del matí a l‘Aula Magna i anirà a càrrec del rector, Jordi Montaña, acompanyat de representants de totes les facultats de la UVic. L’E-week va néixer amb la intenció de crear un espai de reflexió i debat sobre aspectes relacionats amb la societat del coneixement i compta amb la participació d’experts de diverses àrees de coneixement.

L’ús de les TIC en la socialització dels joves, avantatge o problema? és el títol de la taula rodona de dilluns 13 i que estarà formada per Noemí Guillamon, membre del grup de recerca Psicologia, Salut i Xarxa de la Universitat Oberta de Catalunya; Marc de San Pedro, coordinador de la càtedra TICSalut de la Uvic-UCC; i Joel Feliu, del grup de recerca JOVETIC de la Universitat Autònoma de Barcelona. Tots tres reflexionaran al voltant dels efectes de les noves tecnologies de la informació en la salut dels joves.

El dimecres 15 el periodista i cap de continguts d’El Periódico, Saül Gordillo, oferirà una conferència per explicar com els mitjans han canviat la seva manera d’adreçar-se als joves amb les noves tecnologies. I el consultor i fundador de Roca-Salvatella, Genís Roca, abordarà el mateix fenomen però des de la perspectiva del màrqueting el dijous. Divendres es posarà el punt final a l’E-week amb una xerrada a càrrec del cantant del grup musical Els Catarres, Jan Riera.

Switch to mobile version