Autor Hockey patins
20 Abril 2015 a 17:00

Doble derrota del Voltregà

Els equips masculí i femení perden els respectius partits

Imatge de la web del CP Voltregà

El Voltregà // Imatge de la web del CP Voltregà

CP Voltregà (femení) 1 – Hostelcur Gijón 3

CP Voltregà (masculí) 3 – Hockey Global Patín Cerceda 5

La jornada d’aquest dissabte va ser completament infructuosa per als objectius del Voltregà. Els seus equips masculí i femení van patir una doble derrota en els respectius partits.

L’equip femení va començar amb una derrota per 1 a 3 davant de l’Hostelcur Gijón en un partit en el qual va tenir moltes dificultats per trobar la porteria rival. Maria Díez (amb dos gols) i Sara González van superar el solitari gol d’Anna Romero a la primera part.

Amb aquesta derrota, el Voltregà queda momentàniament en segona posició a la lliga, a quatre punts del Palau, però amb un partit menys i a l’espera de rebre les vallesanes a Sant Hipòlit el dia 16 de maig.

El vespre no va continuar millor amb el primer equip masculí, en un partit amb polèmica per l’actuació arbitral i que va acabar amb derrota de 3 a 5 per als de Ricard Ares davant del Hockey Global Patín Cerceda.

Els gols locals els van aconseguir Albert Grau (2) i Àlex Rodríguez. Per part dels gallecs, van anotar Jacobo Mantiñán (2), Pablo Togores, Martín Payero i Joan Manuel Grasas.

Aquest resultat manté el Voltregà en setena posició, però ja a nou punts del sisè classificat, que és precisament el Cerceda. El proper partit serà d’aquí a tres setmanes a la pista del Manlleu.

Switch to mobile version