Autor Societat
26 Abril 2015 a 17:00

El Banc Sabadell dona 24.000 euros a diverses fundacions

Amb l’edició d’enguany s’han arribat als 186.000 euros donats

Les tres fundacions amb els xecs // Imatge cedida per Banc Sabadell

Les tres fundacions amb els xecs // Imatge cedida per Banc Sabadell

Jaume Guardiola, conseller delegat del Banc Sabadell va fer entrega ahir de 24.000 euros a les fundacions Vicente Ferrer, Pallapupas i Avan. L’acte es troba dins la inciativa ACES Solidaris, amb la qual el Banc ha arribat a donar 186.000 euros a un total de 21 Fundacions i ONG durant els últims vuit anys en el marc de l’Open Barcelona Banc Sabadell de Tennis.

Cada any, l’entitat entrega 50 euros per cada ACE o punt de servei que aconsegueixin els tenistes durant la competició. Com ahir encara no havia acabat la competició, es va realitzar un càlcul aproximat de la xifra total per poder entregar els xecs. A l’acte hi van assistir David Camps, responsable de màrketing i fundraising de la Fundació Vicente Ferrer, Angie Rosales, directora i fundadora de la Fundació Pallapupas, i Pere Pardo, president de la Fundació Avan.

Rosales va agrair al Banc Sabadell l’iniciativa, “que ens resulta de gran utilitat per seguir desenvolupant la nostra feina”. Per la seva part, el conseller delegat de Banc Sabadell va assegurar que “la convocatòria i organització dels ACES Solidaris fa temps que s’ha convertit per a nosaltres en un dels moments més especials i emotius de l’Open, per tot el que comporta de contacte humà i de solidaritat amb unes organitzacions a les que cal felicitar i que haurien de rebre sempre el màxim suport”.

La Fundació Vicente Ferrer centra la seva acció social en el procés de transformació d’una de les zones més pobres de la Índia, a l’estat d’Andra Pradesh. La Fundació Pallapupas, per la seva part està formada per actors professionals que porten humor a hospitals i residències. Per últim, la Fundació Avan ajuda a les persones amb malalties neurològiques.

Switch to mobile version