Autor Futbol
13 Abril 2015 a 13:00

El Manlleu, condemnat per la manca de punteria

Cau a Palamós amb un gol de l’ex manlleuenc Del Moral

CESB-Manlleu

Derrota in extremis del Manlleu a Palamós // Foto d’arxiu: Pol Ballús

PALAMÓS CF 1-0 AEC MANLLEU

Palamós: Bayona, Elies (Herrera, 63′), Cano, Morales (Medina, 63′) Subirana, Matamala, Venzal, Moha, Del Moral, Manga (Gasca, 66′) i Arimany.

Manlleu: Barragán, Bofill, Archi, Ballús, Payán, Iván Fernández (Fortet, 83′), Molist, Soler (Uroz, 63′), Coll; Hugo (Aumatell, 80′) iSala.

Gols: 1-0: Del Moral (82’).

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Grogues per Cano, Morales i Manga (Palamós) i Archi i Coll (Manlleu)

Li esperen al Manlleu sis jornades de molt patiment fins al final de la lliga. Després de la derrota al camp del Palamós i dels resultats que es van donar ahir la part baixa s’ha ajustat molt més. Els osonencs es troben a dos punts del precipici i el proper partit serà a casa contra el Prat, un equip que lluita per entrar al playoff d’ascens a Segona B.

L’encontre al camp del degà no va ser gens vistós i un detall als darrers minuts va marcar la diferència. A la primera part el Palamós va ser lleugerament millor, però sense excessos. Barragán va salvar una clara ocasió de Moha i Manel Sala va dur el perill per part del Manlleu. Al segon temps els visitants van millorar i van arribar amb més freqüència a la porteria de Bayona.

Amb tot, no van crear perill real i al minut 82 una falta sobre el killer palamosí Sergi Arimany va donar lloc al gol de la victòria local. Cristian Del Moral, ex jugador del Manlleu, va marcar un gran gol de falta i va deixar els tres punts a casa. Derrota dels de Miquel Muñoz per la mínima que torna a complicar la vida a l’equip osonenc.

Switch to mobile version