Autor Política
29 Abril 2015 a 11:00

El PSC de Manlleu recolza l’adquisició del pàrquing de Fra Bernadí

Proposen, a més, la construcció d’una zona blava

Ajuntament de Manlleu // Imatge de la web de l'Ajuntament de Manlleu

Ajuntament de Manlleu // Imatge de la web de l’Ajuntament de Manlleu

El PSC de Manlleu ha informat que es mostra a favor de que l’ajuntament es faci càrrec del pàrquing soterrat de la plaça Fra Bernadí. A més, ha proposat l’estudi per implantar una zona blava “per tal d’afavorir l’activitat comercial i de restauració”. Un estudi que creuen necessari ja que els permetrà saber “en quins carrers i places cal que continuï existint per facilitar la rotació i l’estacionament de vehicles”.

Amb tot, els socialistes manifesten que, tot i estar a favor d’assumir la titularitat i la gestió del pàrquing, entenen que no s’ha produït “per la gestió de l’actual equip de govern, sino per un esdeveniment totalment fortuït com és que l’empresa constructora ha entrat en concurs de creditors”. Per aquest motiu recorden que la zona blava “no ha de tenir finalitat recaptatòria” i proposaran com a segona mesura “la gratuïtat de la primera mitja hora”.

Fora de temps pel debatre-la

El PSC de Manlleu tenia intenció de presentar i exposar tot el que s’ha explicat més amunt al ple extraordinari celebrat ahir, però tal i com va informar l’ajuntament via Twitter la moció no va arribar a temps per poder-la admetre-la com a punt de l’ordre del dia.

Switch to mobile version