Autor Societat
18 Abril 2015 a 13:15

Els Bombers extingeixen un incendi en un edifici a Roda de Ter

Set persones han resultat afectades

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de la Generalitat han treballat durant aquesta passada nit en un incendi a l’entrada d’un edifici de Roda de Ter. El revestiment de fusta de les parets de l’entrada a l’edifici número 10 del carrer Ramon Martí havia començat a cremar. Un total de 7 persones han hagut de ser evacuades; 6 amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum i una amb politraumatismes greus. Els Bombers van rebre l’avís a les 12.09 de la nit, i després d’activar 7 dotacions, van extingir del tot l’incendi a les 12.45 de la nit.

Tot i així, la intensa fumera ha pujat fins a dalt de tot de l’edifici, que té 3 plantes amb dos pisos per planta. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s’han enviat 6 ambulàncies per evacuar les 6 persones intoxicades lleument pel fum a l’Hospital Universitari de Vic. Entre aquestes sis persones també es troba una dona de 34 anys amb traumatismes greus, causats per haver intentat fugir de l’incendi saltant des del balcó del seu pis, ubicat a la segona planta de l’edifici. Una setena persona, amb intoxicacions més greus, s’ha dut a la cambra hiperbàrica de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

A part de sufocar les flames i d’evacuar tots els veïns, els Bombers també han ventilat tots els pisos, ja que havien quedat molt plens de fum. Encara no s’han començat a investigar les causes de l’incendi. El servei ha finalitzat del tot a les 3 de la matinada.

Switch to mobile version