Autor Societat
23 Abril 2015 a 16:00

Es presenta un nou tren vinilat contra la pobresa

Sor Lucía Caram va presentar el seu llibre

El tren contra la pobresa // Foto: Joan Murcia

El tren contra la pobresa // Foto: Joan Murcia

Després de l’acte de bateig dels trens amb noms d’escriptors, el conseller Santi Vila va assistir, ahir a la tarda, a la presentació d’un tren d’FGC vinilat de la segona fase de la campanya Tots contra la pobresa infantil, impulsada per la Fundació Rosa Oriol i amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que compta amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i les Penyes del FC Barcelona. L’objectiu principal de la campanya és continuar conscienciant la ciutadania sobre la situació de risc d’exclusió social en la qual es troben un de cada quatre nens a l’Estat.

Més tard, el conseller Vila també va ser a la presentació del llibre Sor Lucía se confiesa, de la recentment nomenada Catalana de l’Any 2014 Sor Lucía Caram, que va tenir lloc a l’Espai Provença de l’estació de Provença d’FGC. En aquest llibre, l’autora comparteix amb els lectors com està vivint el moment actual de la seva vida, on la lluita pels pobres i la denúncia social conviuen amb la seva exposició mediàtica. Aquesta tarda, Lucía Caram serà a partir de les 16.15h a l’Espai Provença dels FGC per signar llibres.

Switch to mobile version