Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
23 Abril 2015 a 08:00

Feliç Diada de Sant Jordi

Diada de Sant Jordi // Foto: Sergi Colomer

Diada de Sant Jordi // Foto: Sergi Colomer

La Diada de Sant Jordi és una jornada reivindicativa de la cultura catalana. A Catalunya és el dia dels enamorats i és per aquest motiu que s’acostuma a regalar una rosa vermella a l’estimada. Al 1930 s’hi afegeix el costum de regalar a l’estimat un llibre, amb motiu del Dia del llibre.

Des de l’Osona Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra comarca. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin d’Osona, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version