Autor Política
27 Abril 2015 a 16:00

Germà Gordó: “La llei no pot posar límits”

El conseller de justícia reconeix que està per “fer possible les coses”

fotoconsell_gordo

Discurs molt reflexiu el que va fer el conseller de justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, a la conferència Consulegis, de la xarxa internacional d’advocats. Gordó, que va parlar en quatre llengües (català, castellà, anglès i francès) va manifestar que la llei no és una eina “per posar límits”, sinó “que ha de possibilitar fer les coses”. A més, va afegir que “ha d’igualar-nos en base a les nostres potencialitats i no per les nostres incapacitats”.

El titular de justícia va prosseguir en una línia més profunda encara. “El diàleg sempre serà la millor eina per resoldre qualsevol tipus de problema, sigui d’abast local o internacional”, va afirmar. També va assegurar que, per molt que les lleis estiguin escrites, la veritat, la justícia o la naturalesa són més potents: “Tard o d’hora s’acaben imposant”, va assegurar amb contundència.

Moments de canvis 

D’altra banda, durant la seva conferència Gordó va fer èmfasi en la situació internacional i va dir que “s’estan vivint grans canvis”. “Les relacions entre els ciutadans i la política i la sobirania a Europa i al món són alguns dels camps en el que s’estan donant”, va afegir posteriorment.

Switch to mobile version