Autor Sanitat
23 Abril 2015 a 10:30

La Fundació Universitària Bages inaugura el CISARC

El centre clínic anirà destinat a la formació de professionals en l’àmbit

Inauguració CISARC FUB

La jornada inaugurar va acabar amb una visita a les instal·lacions // Imatge cedida per la FUB

Amb un gran acte institucional i amb la participació de diverses personalitats públiques la Fundació Universitària Bages (FUB) va inaugurar la setmana passada el Centre de Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC). Aquesta gran infraestructura de 1000 metres quadrats té un component merament docent i està pensada per la formació de professionals en l’àmbit clínic i sanitari.

Per la inauguració la FUB va comptar amb personalitats tant distingides com l’entrenador del Bàsquet Manresa, Pedro Martínez, i el director de gestió del coneixement de l’Hospital Sant Joan de Déu, Rubén Díaz. Tots dos van participar en un debat sobre coaching i lideratge d’equips. D’altra banda, també es va celebrar una taula rodona sobre la utilitat i la gestió dels Centres d’Alt Rendiment (CAR). Tots aquests actes es van emmarcar en el programa dels actes de la jornada titulada Equips d’Alt Rendiment: excel·lència professional a l’entorn clínic. L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer la importància de la formació per assolir un alt rendiment en l’àmbit.

Lloances del conseller de salut

No es van perdre l’acte inaugural tampoc l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el conseller de salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz. Aquest últim va destacar el paper de la FUB com a motor d’innovació i també va posar de relleu el que aportarà el CISARC: “El valor més gran d’aquest centre és que aportarà una formació als professionals que millorarà la seguretat dels pacients”, va dir en el discurs de cloenda de les jornades.

Switch to mobile version