Autor Hockey patins
13 Abril 2015 a 11:00

La victòria contra el Calafell manté el CP Manlleu més a prop de la salvació

Van marcar tres gols en 15 minuts

Jaume Farrés i Aleix Prims, celebrant un gol // Imatge del web del CP Manlleu (Foto: Cristina Arisa)

Jaume Farrés i Aleix Prims, celebrant un gol // Imatge del web del CP Manlleu (Foto: Cristina Arisa)

CP Manlleu 4 – Cafè Crem Calafell Tot l’Any 2

CLUB PATÍ MANLLEU: Jordi Garcia, Lluís Teixidó, Jaume Farrés, Aleix Prims i Santi Teixidó [5 inicial]. Humberto Da Silva, Nil Rodríguez, Marc Julià i David Martí.

CAFÈ CREM CALAFELL TOT L’ANY: David Arellano, Jordi Gabarra, Sergi Romeu, Pol Galbas i Gerard Vergés [5 inicial] Oriol Palau, Marc Vergés, Ferran Rosa i Pol Pàmies.

Gols: 1-0 Jaume Farrés (9’). 2-0 Jaume Farrés (12’). 3-0 Marc Julià (15’). 3-1 Marc Vergés (34’). 4-1 Humberto Mendes (47’). 4-2 Gerard Vergés (49’).

Targetes: cap amonestació.

Àrbitres: Isaac Sanz i Dani Pico.

Club Patí Manlleu va guanyar a casa aquest dissabte el Cafè Crem Calafell Tot l’Any per quatre gols a dos. Els de Quim López van ser superiors en tots els aspectes del joc, i van aconseguir així superar el primer dels quatre assalts que hauran d’afrontar per aconseguir la salvació.

Els locals van sortir amb molta força i van marcar tres gols en quinze minuts, dos de Jordi Farrés i un tercer de Marc Julià. Tot i que el CP Manlleu va tenir possibilitats d’ampliar el marcador, el partit va arribar al descans amb el tres a zero.

A la segona part el Calafell es va posar les piles i va intentar escurçar distàncies, però el Manlleu va aturar els atacs dels visitants gràcies a la bona col·locació. Quan faltaven quinze minuts, Marc Vergés va marcar pel Calafell, en una jugada que la defensa local no va poder rebutjar. El Manlleu però, va saber reaccionar, i Humberto Mendes es va apuntar un gol que resolia el partit a favor del Manlleu, tot i el gol que va marcar Gerard Vergés pel Calafell en l’últim moment.

Amb aquest resultat, els de Quim López encara mantenen opcions matemàtiques per salvar-se. La setmana que ve han de guanyar el seu partit davant del Vilafranca i esperar que el Noia i/o el Calafell empatin o perdin.

Switch to mobile version