Autor Cultura
27 Abril 2015 a 17:00

Martí Castells (Torelló) guanya el Premi de narrativa ciutat de Manlleu

L’accèssit d’autor local ha estat per  M.Carme Jurado Sayós

XXI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu //Imatge del web de l'Ajuntament de Manlleu

XXI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu // Imatge del web de l’Ajuntament de Manlleu

Ahir es va lliurar el XXI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu a l’espai Rusiñol. L’acte s’emmarcava en la celebració de la Primavera (en)cantada i en la vetllada poètica – vermut que va anar a càrrec d’actors i actrius de la companyia del Teatre Centre Manlleu. L’objectiu del certamen és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana.

Els membres del jurat del XXI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu, format per Roger Font Riqué, Emili Jané Tor, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros, un cop revisats els treballs presentats en aquesta convocatòria i un cop efectuades les votacions van donar com a guanyadora l’obra L’angoixant espera dels desertors, de Martí Castells Casellas. L’escriptor de Torelló es va endur un premi de 500€.

L’accèssit d’autor local va ser per a La importància dels genitals en els escarabats cavernícoles de M.Carme Jurado Sayós. L’escriptora de Manlleu es va endur 300€. Finalment, les dues obres finalistes van ser “Llum i vidre” de David Soler, d’Igualada, i “Per un grapat de sal” de M. Rosa Aragay, de Sabadell.

A la web municipal es poden llegir els relats guanyadors, que també es publicaran en un llibre que recollirà les dues obres guanyadores i les dues finalistes.

 

Switch to mobile version