Autor Futbol
16 Abril 2015 a 12:00

Puntàs del Manlleu contra el Prat

Els de Miquel Muñoz empaten als darrers minuts davant un aspirant al playoff

Manlleu-Prat

Amb aquest xut Martí Soler aconseguia el gol de l’empat a dos // Foto: Pol Ballús

AEC MANLLEU 2-2 AE PRAT

Manlleu: Barragán; Angulo, Ballús, Blanchart, Payán; Iván Fernández, Molist, Aumatell (Fran Pérez, 83′); Coll (Bofill, 85′), Uroz i Fortet (Soler, 73′).

Prat: Teixeira; Albarrán, Murillo, Cazorla, Ricarte; Xavi Muñoz, Molins; Bilbao, Charly Ruiz, Del Moral i Sascha.

Gols: 1-0: Uroz (10′); 1-1: Murillo (27′); 1-2: Del Moral (49′); 2-2: Soler (76′)

Àrbitre: Daniel López Morente. Grogues per Fortet, Payán i Soler (Manlleu) i Molins i Roger (Prat). Expulsat per doble groga Angulo (Manlleu).

Un dels millors partits de la temporada no va servir ni per certificar la permanència, ni per allunyar-se de la zona baixa i ni tan sols per guanyar. No obstant, l’empat del Manlleu contra el Prat suma molt més del que resta, doncs en l’aspecte moral els osonencs van sortir enfortits. Obtenir un punt contra una de les millors plantilles de la Tercera Divisió en la situació actual sempre és bo i acaba sent una petita passa en el camí cap a l’objectiu.

El Manlleu no vol patir en les cinc jornades que resten, però sembla condemnat a viure al límit. Amb tot, l’arrencada local va ser potent i el gegant Uroz va obrir la llauna al minut 10. Pilotada llarga de Barragán, gran control del davanter del Manlleu i millor definició davant Teixeira. Això no va fer més que animar el partit i després d’uns bons minuts inicials dels d’Osona el matx va agafar més color potablava. Bilbao va avisar primer i Murillo, de cap, va empatar poc després. Empat a un gol al descans i molta emoció sobre la gespa.

Martí Soler: arribar i moldre

Amb els papers canviats va reprendre’s el partit. Ara els minuts inicials eren pel Prat, que va trigar quatre minuts a posar-se per davant al marcador. Del Moral culminava amb un xut imparable una gran transició en atac dels de Manolo Márquez i anotava el segon gol del seu equip. El Manlleu va passar llavors per una petita crisi, però les ganes d’Uroz van fer revifar l’ànim dels seus companys i Martí Soler va contagiar-se només entrar al terreny de joc. L’atacant substituïa Fortet al 73′ i la primera que tocava l’enviava a dins. Empat a dos i bogeria màxima al municipal.

Fins el final el marcador no es va moure més malgrat que el partit es va trencar. Ara el Manlleu visitarà el camp de la Pobla de Mafumet a la recerca de fer bo el punt obtingut contra el Prat i de, per què no, donar la gran sorpresa contra el líder. De fet, a la primera volta el conjunt entrenat llavors per Diego Morata ja va guanyar als tarragonins per 2-0.

Switch to mobile version