Autor Esports
23 Abril 2015 a 17:00

Torelló acull la presentació del XIII Torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’

La competició es disputarà del 5 al 10 de maig

Presentació de la  XIII edició del torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’ // Imatge cedida per l'Ajuntament de Torelló

Presentació de la XIII edició del torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’ // Imatge cedida per l’Ajuntament de Torelló

Ahir dimecres al migdia, la sala noble de Can Parrella va ser seu de la presentació oficial de la XIII edició del torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’. Aquest any  el torneig estrena categoria superior. Es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Torelló , al Mas Can Xisquet,  del 5 al 10 de maig.

Detall del cartell de la XIII edició del torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’ // Imatge cedida per l'Ajuntament de Torelló

Detall del cartell de la XIII edició del torneig Internacional de Tennis sub-16 Joan Mir ‘in memoriam’ // Imatge cedida per l’Ajuntament de Torelló

El Campionat Internacional sub 16 Joan Mir ‘in memoriam’ és la competició més emblemàtica i de més rellevància del Club, ja que dóna l’oportunitat a la comarca de gaudir de tennis d’alt nivell amb jugadores i jugadors que volen fer el pas per fer-se professionals en aquest àmbit esportiu.

L’acte va comptar amb Ivan Tibau, secretari general d’Esport de la Generalitat de Catalunya; amb Santi Vivet, alcalde de Torelló; amb Joan Sadurní, alcalde de Sant Vicenç i director del torneig; amb Òscar Mas, director tècnic de la Federació Catalana de Tennis; i amb Marta Autet, presidenta del Club Tennis Torelló. Durant l’acte de la presentació, d’una manera o d’una altra, totes les personalitats van  destacar el prestigi d’un torneig que vol convertir-se en tot un referent pels tennistes sub 16 a nivell europeu.

 

Switch to mobile version