Autor Ensenyament
27 Abril 2015 a 14:00

Vic acull la fase final del concurs ‘Fem Matemàtiques 2015’

La cita serà el pròxim dissabte 9 de maig

Cartell de la fase final del concurs "Fem Matemàtiques" /// Imatge dedida per la FEEMCAT

Cartell de la fase final del concurs “Fem Matemàtiques” /// Imatge dedida per la FEEMCAT

La Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques (FEEMCAT) convoca el concurs ‘Fem Matemàtiques’, com ja és habitual des de fa uns quants anys. La data de la jornada és el proper dissabte 9 de maig, des de les 9 del matí a quarts de 7 de la tarda. Al matí la cita és al Col·legi Sagrat Cor de Jesús.  Després, entre les 12.15 h i  16 h es realitzaran les proves pràctiques del concurs pel centre de la ciutat de Vic.

Aquest és un concurs que es fa a tota Catalunya i consta de tres fases diferenciades i classificatòries.  A l’última  d’elles hi participen els 70 alumnes de de primària i primer i segon d’ESO que ha quedat millor classificats a les dues fases prèvies. El concurs va tenir, als inicis d’aquesta edició, un total d’uns 11000 alumnes de més de 250 centes educatius d’arreu del país.

Aquesta tercera fase és itinerant, pel que la seu on se celebra varia cada any. La jornada és un dia pensat perquè els alumnes gaudeixin de les matemàtiques alhora que concursen per obtenir un lloc a la Olimpiada Estatal de Matemáticas.

Aquest  és un concurs amb reconeixement contrastat a Catalunya. L’acte d’entrega de premis i cloenda es celebrarà a les 17.30 h a l’Auditori Marià Vila d’Abadal del Sucre. Comptarà amb la presència de la  1ª Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Vic i  una representació de la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Switch to mobile version