Autor Hockey patins
20 Abril 2015 a 14:00

Victòria del Club Patí Manlleu contra el Vilafranca (3-4)

A quatre punts de la salvació

L'equip de Manlleu es troba a només quatre punts de la salvació

L’equip de Manlleu es troba a només quatre punts de la salvació // Imatge del web del CP Manlleu

L’equip manlleuenc va aconseguir, el passat dissabte, la segona victòria consecutiva a la pista del CP Vilafranca Capital del Vi,  i d’aquesta manera va superar el segon KO dels quatre que li queden. Aquesta victòria dels de Manlleu, sumada a la derrota del Noia, fa que la salvació estigui a quatre punts a falta de només dues jornades per acabar la competició.

El partit contra el Vilafranca va ser molt disputat. Els de Quim López van saber en tot moment a què jugaven, van aprofitar les ocasions que els arribaven, i van aguantar el marcador quan els locals van pujar la intensitat. A més, van minimitzar les errades de les jugades a pilota aturada.

En el primer temps els manlleuencs Marc Julià, Aleix Prims, i Álvaro Martínez van avançar el marcador amb un 0 a 3 que va deixar tothom astorat i encaminava el partit. No obstant això, el Vilafranca també s’hi jugava molt, ja que necessitava sumar per entrar a la CERS, i al segon temps va intentar la remuntada. Va marcar dos gols i va estrènyer el marcador a 2 gols a 3 a falta de 15 minuts.

Però el Manlleu va tenir sang freda per gestionar la situació. Mendes va marcar un últim gol a un minut pel final, i tot i que els vilafranquins van respondre amb un tercer gol ja no van tenir més temps per capgirar el marcador.

Amb aquesta victòria, els del Club Patí Manlleu, necessiten puntuar en el proper partit davant del Voltregà, i esperar que el Noia no ho faci contra el Barça, per tal de poder arribar a l’última jornada amb opcions.

Switch to mobile version