Autor Hockey patins
11 Maig 2015 a 11:00

El CP Manlleu Infantil es proclama campió d’Espanya d’hoquei patins

Es va imposar al FC Barcelona a la final

El Club Patí Manlleu Infantil ha guanyat el Campionat d’Espanya d’hoquei patins // Imatge cedida pel CP Manlleu

El Club Patí Manlleu Infantil ha guanyat el Campionat d’Espanya d’hoquei patins // Imatge cedida pel CP Manlleu

Club Patí Manlleu 3 – Futbol Club Barcelona 2

L’equip infantil del Club Patí Manlleu es va proclamar ahir campió d’Espanya d’hoquei patins després de vèncer el Futbol Club Barcelona a la final per 3 gols a 2. El CP Manlleu s’ha mostrat imbatible durant els tres dies que ha durat la competició, que es disputava al municipi extremeny de Burguillos del Cerro, s’ha coronat com a millor equip de l’estat i ha culminat una temporada excel·lent.

El Manlleu s’ha venjat del Barça, que li havia pres el Campionat de Catalunya fa unes setmanes, i l’ha superat en una final molt igualada. Els manlleuencs també van eliminar el Compañía María a semifinals per 8 a 2, i a la lligueta prèvia s’havien desfet del CP Las Rozas i el CP Alcañiz i havien empatat davant l’AA Dominicos.

Switch to mobile version